Menu Content/Inhalt
Főmenü > Asztrológia
Kozma Szilárd asztrológus - bemutatkozás
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
Image1994-tól önállóan oktat metafizikát és asztrológiát az általa szervezett Csíkszerdai, Székelyudvarhelyi, Sepsiszentgyörgyi és Kolozsvári magyar nyelvű hallgató-csoportoknak. Magyarországon vendégelőadóként Komlón, Kaposváron, és Sopronban tartott előadásokat szórványosan.
Kedves Olvasóink! Amennyiben kérdésük van,  feltehetik azt Kozma Szilárd asztrológusnak a www.astrologos.ro "Személyi horoszkóppal kapcsolatos közvetlen kérdések" című fórumán!  
Tovább...
 
Anyai ágon öröklődő sorsprogramok
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageNemcsak személyi tapasztalatból, hanem gyakorló asztrológusként is tudom állítani, hogy igen: van lehetőség a karmikus programok feloldására, de csakis az örökletes programok gyökereinek és összes gyakorlati vetületeinek feltárása és értelmezése segítségével.
Tovább...
 
Hőse, vagy inkább áldozata volt-e korunknak a híres állatmentő televíziós csillag?
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageMás szóval, az anyai ági öröklődések következtében (És az édesanyja által, az ő - Steve - fogantatása idején átélt titkos vágyainak megfelelően), ő egy, a kötelékmentes szabadságát, akár emberölés árán is megszerezni és védelmezni képes, illetve, hogyha kell, azt akár emberi vér kiontása árán is elérő világcsavargónak született, annak ellenére, hogy aki őt TV-képernyőn keresztül ismerte, el nem tudja képzelni róla! És mindössze a fegyelemre és türelemre, illetve a saját gyengeségeinek a legyőzésére szoktató helyes apai nevelésnek, valamint az apjától úgymond...
Tovább...
 
Az anyaság mágikus hatalma - Hold és Neptunusz
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA Vízöntő és a Halak konstellációk által megtestesített spirituális erőterek személyiség-változtató tulajdonságai és természete jelzik, hogy az állatokkal ellentétben, az ember szellemét nem béníthatja le, és nem határozhatja meg egy életre, sem a genetikai, sem a spirituális öröksége (karmája), hanem a spirituális értelme és az élet-képzelete (mágikus) ereje által lehetősége van az öröklött szellemi és biológiai (genetikai) programjainak a javítására, módosítására. Informatikai kifejezéssel: "a programjainak az átírására" - és ha kell, azok teljes kicserélésére.
Tovább...
 
Az állatöv napjegyeinek, mint spirituális erőtereknek az értelmezése II. - BIKA
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA Bika spirituális erőtere az abszolút szellemnek a teremtett világ birtokba vételének a teremtési mozzanatát és folyamatait, problémáit testesíti meg a spirituális dimenzióban, és ezért a fizikai, pszichikai és mentális világban is. Ezért a Bika napjegye által megtestesített problémakör a természeti létezéshez...
Tovább...
 
Az állatöv napjegyeinek, mint spirituális erőtereknek az értelmezése I. - KOS
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageA távolba látás - az olyan eset, amikor csak "közellátó" szemüveget kell használni - annak a következménye tehát, hogy a Kos szülött - és általában minden ember, akinél ez a jelenség jelentkezik - eltekint, átnéz a hétköznapi  kellemetlen eseményeken, azokon a számára kényelmetlen helyzeteken és jelenségeken, amelyeknek a megoldása nyílt konfrontációt (és nem konfliktuskerülést) vagy lelki - szellemi kitárulkozást igényelne a részéről.
Tovább...
 
A naprendszer bolygóinak szimbóluma és metafizikai jelentése II.
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageSzaturnusszal harmonikusan kiegyenlített az Uránusz teszi lehetővé a misztikus intuíciós készséget. Az intuíciónkat viszont nem arra való, hogy földi hasznot akarunk húzni belőle: "Csak éppen meg kell tanulni ráhallgatni az intuíciódra", mondják egyes egzotikus misztikusok és önmagukat japán és kínai ideogramákkal kidíszített diplomákkal mesterré kinevező Uránuszi személyek. A szellemi intuíciónk, vagyis a metafizikai érzékenységünk csak lassan, fokozatosan kezd kifejlődni, miután a többi bolygó által megtestesített ős- princípiummal kapcsolatba kerültünk és megpróbáltunk ezáltal harmóniába kerülni a hét egyetemes törvénnyel.
Tovább...
 
A naprendszer bolygóinak szimbóluma és metafizikai jelentése I.
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageAz individuális léttudat, illetve a személyiségtudat megtestesítője. Asztrológiai szimbóluma egy bezárt kör, a közepében egy ponttal. Az elsődleges (primer) személyi jegyek feltétlen kifejeződési kényszerét, az individuális jellegű spontán, önkéntelen késztetéseinket és megnyilvánulásainkat jelenti. A Nap a földi létezéshez, illetve az individuális tudathoz kötött lét-teljesség igényt és az individuális "Egész"-séget, az individuumnak az egész egyetemes létezésbe való "bekapcsoltságát" jelenti.
Tovább...
 
Az anyagi hátráltatások és nehézségek rejtett okairól és asztrológiai feloldásáról
Írta: Kozma Szilárd asztrológus   
ImageAmennyiben esetleg az illető bolygó, vagy bolygók csak kizárólag pozitív fényszöget kapnának és nem található karmikus pont a II. házban, és ennek következtében a személy ráérzett, hogy neki milyen anyagi gyarapodási forma lenne testhez álló és így pénzkereseti forma is talál a bolygók és a konstelláció spirituális jellegével (Mivelhogy ez egy ritka, mondhatni, ideális eset, és a legtöbb esetben a bolygók nem csak pozitívan fényszögeltek és ezért a pénzkereseti forma sem talál!)...
Tovább...
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Aranyhegy
Body Talk
Asztrológia