Menu Content/Inhalt
Főmenü > Galéria

Galéria

 • Barangolás Indiában I. - Dél-India
  21 kép
  Ezen képsorozatokkal szeretnék ízelítőt adni India misztikus világából, melyeket életem nagy utazása során készítettem. A kis falvakban, helységekben a tamilok mindennapjait próbáltam megörökíteni különböző élethelyzetekben. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában II. - Észak-India
  15 kép
  E képsorozat Észak-India nevezetességeiről, szent helyeiről készült, és az indiai emberek mindennapjaiba is rövid bepillantást enged. Helyszínek: Agra, Bodhgaya, Varanaszi (Benáresz)! A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában III. - Himalája
  24 kép
  Most pedig lássuk a Himalája varázslatos világát! Darjeelingből egy hetes hegyi túra után, megérkezünk a felhők fölé Sandakapuba, a 3600 m magason lévő településre. A látvány magával ragadó! A fényképeket Tóth Krisztián és Takashi Ikawa készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában IV. - Delhi
  15 kép
  New-Delhi, India fővárosa is rengeteg látnivalót tartogat az utazók számára. A régi városrész sok szép templomot, épületet rejt, ezek közül láthatunk most néhányat. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
 • Barangolás Indiában V. - Auroville
  9 kép
  Auroville India déli részén, Tamil-Nadu tartományban helyezkedik el. A hely érdekessége, hogy azoknak a külföldiek részére nyújt letelepedési lehetőséget, akik érdeklődnek a szellemiség iránt. További információ: www.auroville.com. A fényképeket Tóth Krisztián készítette. Felhasználásuk a forrás (www.ahimsa.hu) megjelölésével ingyenes!
   
<< Első < Előző 1 Következő > Utolsó >>
Találatok 1 - 5 / 5
 
 

A Világ Tanítói

Get the Flash Player to see this player.
Flash Image Rotator Module by Joomlashack.
Ajaib Singh
Prabhupada
Ching Hai
Steiner
Kriyananda

Barátaink

Siddhartha.hu
Santmat
Kepesseg
Aranyhegy
Body Talk
Asztrológia